New York államban július végén engedélyezték a melegházasságot. Az első egybekelt meleg pár összesen 162 éves volt, a 77 éves és a 85 éves hölgy rég várt a lehetőségre.

Persze voltak olyan New York-iak, akik Kanadában már 2007-ben házasságot kötöttek - 42 éves kapcsolat után.

De több New York-i inkább kivárta, hogy a saját államában kelhessen egybe. Így tett Richard és John is, akik 61 év együttélés után akartak szűkebb hazájukban megházasodni.

Talán nem kell túlmagyarázni azt, hogy a szerelemben nincs különbség heteroszexuális és meleg kapcsolat között. A meleg kapcsolat is ugyanúgy tarthat évtizedeken és fizikai megpróbáltatásokon át. Főleg, ha nem kell titkolniuk kapcsolatukat környezetük elől és szeretetük külső megnyilvánulásait egy csókot, ölelést nem tekintik mások a melegség üldözendő "reklámozásnak".

A bejegyzés trackback címe:

https://magankozugy.blog.hu/api/trackback/id/tr443116898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása