"Tüntetéssel tiltakozunk az azonos nemű párok alkotmányos megkülönböztetése ellen!

Az új magyar alkotmánytervezet diszkriminatív módon rögzíteni kívánja, hogy házasságot csak férfi és nő köthet egymással.

Arra bátorítunk minden demokratikus elkötelezettségű állampolgárt, hogy fejezze ki tiltakozását az azonos nemű párok és párkapcsolatok leértékelése ellen, ezért

2011. április 15-én a péntek 18 órai tüntetésen hívjuk fel a figyelmet arra, hogy a melegeket is egyenlő jogok illetik! Helyszín: Alkotmány utca és a Kossuth tér találkozása.

Hiszünk abban, hogy a társadalom fontos alapegysége a család, és hiszünk a magyar családok jövőjében. Viszont abban is hiszünk, hogy a magyar családok akkor lehetnek még erősebbek, ha minden felnőtt állampolgárnak megadjuk a családalapítás lehetőségét.


Kaliforniai reklám az alkotmányos megkülönböztetés ellen. Most nálunk is aktuális.


Várunk mindenkit, akinek fontos a család, az egyenlőség, az emberi jogok és Magyarország jövője! Várjuk azokat is, akik bármilyen okból úgy érzik, kirekesztették őket a nemzeti együttműködés rendszeréből és az új alkotmánytervezetből!"

MEGYEK! (Meleg Egyenjogúságért Koalíció) http://www.facebook.com/megyek

Csatlakozz a Tüntetés facebook-eseményéhez.
A tüntetés közös az "Egymillión a sajtószabadságért" csoport új Alkotmány elleni tüntetésével. Az új Alkotmány-tervezet sajnos a melegek diszkriminációját leszámítva is száz sebből vérzik.

 

TÉNY (kommentelés előtt:-):
Az Amerikai Pszichológiai Társaság megállapította
, hogy "a leszbikus és meleg szülők ugyanolyan eséllyel biztosítanak támotó és egészséges környezetet gyermekeiknek". A doktorátussal rendelkező amerikai pszichológusok többségét tömörítő szervezet azt is kijelentette, hogy "semmilyen tudományos alapja nincs az azonos nemű és a heteroszexuális párok megkülönböztetésének".

TÉNY 2.

"A melegek családosságát a természet korlátozza". Tény: A meddő pároknak sem tiltja senki a házasságot és az örökbefogadást, csak azért mert nem lehet saját gyerekük. Ha a melegek örökbefogadhatnának, akkor kevesebb gyermeknek kellene intézetben nevelkedni.

És egy vélemény is. Zach Walsh iowai fiatalember beszél családjáról és érvel a melegházasság betiltása ellen. Walsh-t egy leszbikus pár nevelte fel.


 (Hálás lennék és külön posztban is kitenném, ha valaki lefordítaná és feliratozná ezt a remek  beszédet, hogy terjedhessen).

A bejegyzés trackback címe:

https://magankozugy.blog.hu/api/trackback/id/tr562827329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása