Rendszeresen elhangzik, hogy a melegek "propagandát" folytatnak nemiségük mellett. S ahelyett, hogy szépen csöndben meghúzodnának, reklámozzák a szexualitásukat. Kérdésem a következő, mi a különbség a két kapcsolat "reklámozása" között?

Pár 1.

http://img.index.hu/cikkepek/0707/kulfold/karin.jpg

"A nyilvánosság előtt is vállalta leszbikusságát a 48 éves Karin Wolff, a német kereszténydemokraták hesseni kultuszminisztere, aki egyben a tartomány miniszterelnök-helyettese is.

...

 

Mint elmondták, több mint két éve ismerkedtek meg. Az eredeti szakmájára nézve történelem és (evangélikus) hittantanár politikusnőnek akkoriban derékfájdalmai voltak, s a wiesbadeni csontkovácshoz fordult.

A kezelések hatására Karin dereka javult, a két nő között pedig a szimpátia szerelemmé változott. „Nem volt szerelem első látásra, talán csak a harmadikra”, mesélte a politikusnő.

 

A kapcsolatot kezdetben titokban tartották. Ezt Wolff teljesen normális dolognak tartotta, lévén két embernek előbb meg kell ismernie egymást, mielőtt a nyilvánosság elé lépnek.

 

A Bild partiján a pár sokat volt együtt, és sokat nevetett. A miniszter, jegyzi meg a Bild, az utóbbi időben láthatóan kivirult: karcsúbb lett, elegáns nadrágkosztümöket hord, s korábbi félhosszú haját is levágatta rövidre.

 

„Sok közös van bennünk, szeretünk sportolni, zenét hallgatni, olvasni, beszélgetni. A legfontosabb azonban, hogy jól érezzük magunkat és boldogok legyünk. Nem költöztünk össze, de amikor csak lehet, együtt vagyunk”, mondta Karin Wolff. http://index.hu/kulfold/karin2597/

Pár 2.

http://img.index.hu/cikkepek/0712/velvet/rogankutya.jpgRogán Antal neje kicsit nehezményezi, hogy ura lassan készülődik és ha ideges, mobiltelefont vág hozzá. A férj jól tűri az asszony kirohanásait, mert még termelődnek a szerelemért felelős hormonok.

Rogán Antal Gaál Cecíliát [1] augusztus végén vette feleségül és rögtön a bazilikás esküvőt [2] követően elutaztak Kaliforniába. A delfines mézeshetek [3] után hamar visszacsöppentek a magyar valóságba, de ezzel a manőverrel végülis a Fidesznek sikerült egy celebpolitikust delegálni a Tisztelt Házba.  

Így az sem meglepő, hogy az Esti Frizbi vendége volt az V. kerületi polgármester és kedves neje. Mivel ez a karácsonyi felvétel volt, hozták a kutyájukat, Krumplit is, akit a stáb tagjai szórakoztattak, amíg az ifjú pár az ünnepekről és a magánéletükről beszélt. Többek közt azt is megtudhattuk, hogy Rogán Antal piperkőc, legalábbis neje szerint, mivel tovább készülődik, mint egy menyasszony.

Arra is fény derült, hogy a fiatalasszony nem bánik kesztyűs kézzel az urával, ha ideges, konkrétan telefont vág hozzá, ha úgy érzi, mással már nem tud érvényt szerezni akaratának. A családi idill azonban törtetlen, legalábbis addig biztosan, amíg Cecília hordja a nadrágot. http://velvet.hu/celeb/rogi1221/

 

Aki szerint az a különbség, hogy az első kapcsolat nem "normális" kapcsolat, az kérem mondja meg, hogy az mennyire normális, hogy mobilt vágok a másikhoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://magankozugy.blog.hu/api/trackback/id/tr41366420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása